Het Givt-Dashboard

Givt-dashboard
Simpel

Simpel, zoals het hoort

Ontdek zelf hoe makkelijk in gebruik het Givt-dashboard is. Het is gemaakt samen met de gebruikers en past daarom ook precies bij jou. Je kan makkelijk, snel en overzichtelijk de giften bijhouden en volgen.

Een paar minuten werk

Zo eenvoudig is de boekhouding nog nooit geweest. Eén keer per week krijg je het bedrag dat via Givt is gegeven op je rekening gestort. Je hoeft dan ook maar één transactie te verwerken in je boekhouding.

Wat ga jij doen met al die vrije tijd?

Snel
Inzicht

Duidelijk inzicht

Het dashboard biedt een overzicht van alle giften gedaan met Givt, je kan zien hoeveel en wanneer er gegeven is maar niet door wie. Het geld dat tijdens de collectes wordt gegeven, is op het Givt-dashboard te volgen vanaf het moment van geven tot aan de volledige verwerking van de gift.

Binnenkort een event?

Plan campagnes en vraag eenvoudig QR-codes aan. Een QR-code kan je bijvoorbeeld gebruiken op je website, nieuwsbrief of een poster. Eigenlijk in alle situaties waarbij er geen zender aanwezig is.

Een QR-code kan ook een eigen benaming krijgen zodat je op je dashboard kan zien hoeveel er aan een QR-code is gegeven.

QR aanvragen

Wil jij het Givt-dashboard ook gebruiken?

Ben je enthousiast geworden? Wil jij ook het Givt-dashboard gebruiken? Maak eenvoudig een belafspraak voor meer informatie voor jullie organisatie of bel direct naar: +31 320 320 117.

Support

Ondanks dat we het dashboard zo eenvoudig mogelijk hebben gemaakt, kan het natuurlijk zijn dat je vragen hebt. We helpen graag! Stuur een bericht naar support[ @ ]givtapp.net of bel ons +31 320 320 115.

Support