Givt is een slimme en makkelijke manier om zonder
contant mee te doen aan een collecte of een donatie.
Zoals veel nieuwe initiatieven is Givt ontstaan omdat
we een probleem zagen en dat hebben opgelost.

Wij zijn Givt!

Givt?

Givt is een service waardoor iedereen mee kan doen aan een collecte, ook zonder contant geld. In het collectemiddel, collectebus, -zak, -mand of -schaal, is een Givt-zender bevestigd die een signaal uitzendt. De Givt-app pikt het signaal op en zo is het mogelijk om gewoon te blijven geven.
We hebben al veel leuke feedback en goede tips gekregen van gebruikers en organisaties. Heb je tips of wil je ons graag vertellen wat je van Givt vindt, dan horen we dat graag! Stuur ons een bericht via dit formulier.

Wij geven om geven. Daarom willen we het voor iedereen mogelijk maken om te kunnen bijdragen, op een gemakkelijke en persoonlijke manier, omdat technologie in dienst moet staan van het leven en niet andersom.

Daarbij geloven we bij Givt in samenwerken. Wij zijn ervan overtuigd dat we alleen een goede service kunnen realiseren door intensief samen te werken met onze klanten en gebruikers. We zijn niet op zoek naar een klassieke klant-leverancier relatie, maar naar een duurzame samenwerking op basis van gelijkheid. Zo kunnen wij de behoeften van collecterende instanties en donateurs veel beter begrijpen en omzetten in nieuwe producten en diensten. Benieuwd waar we nu mee bezig zijn? Je krijgt een indruk van onze ontwikkelingen op www.givtapp.net/ontwikkelingen-givt/.

Kan je Givt nog niet gebruiken in jouw kerk of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Breng ons dan in contact! Vul op www.givtapp.net/kerk-givt-nodig/ de gegevens in.

Onze droom is dat jullie Givt overal en bij elke collecte of donatie kunnen gebruiken, zowel in kerken, aan de deur, als bij straatmuzikanten. We zijn begonnen met de ontwikkeling in samenwerking met een aantal pilot-kerken. Inmiddels zijn er al een heleboel kerken bij ons aangesloten.

Ben je benieuwd bij welke kerken je Givt kan gebruiken? Neem dan een kijkje op www.givtapp.net/waar-givt-gebruiken/. We zijn nu bezig met uitbreiden naar stichtingen, zodat het ook bij de collectes aan de deur of bij speciale acties mogelijk is om Givt te gebruiken.

Missie

Contant geld verdwijnt snel, maar er blijft een behoefte om het geven. Givt biedt een oplossing waardoor iedereen op een goedkope, makkelijke, veilige en aangename manier te geven. Givt wil in deze behoefte voorzien en zo de traditie van het geven borgen.

Visie

Wij geven om geven. Wij voelen ons verantwoordelijk om er voor te zorgen dat mensen gewoon kunnen blijven geven. Hiervoor bieden wij oplossingen, waardoor mensen gemakkelijk bewuste keuzes kunnen maken voor elk geefmoment. Givt moet de standaard worden voor het geven zonder contant geld in Europa.

Het Givt-team

Wij zijn een team van specialisten, verdeeld over Nederland en België en wij houden ons allemaal bezig met de ontwikkeling en verbetering van Givt.
We werken samen in de puurste zin van het woord, niemand heeft een vaste taakomschrijving; iedereen denkt en beslist mee. Het is voor ons heel belangrijk dat iedereen met plezier naar zijn werk gaat en met een goed gevoel weer terug naar huis gaat. We motiveren elkaar om onze sterke kwaliteiten te benutten en van onze fouten te leren. We zijn een open, transparant en hecht team.