Ontwikkelingen van Givt

Hieronder vindt je een overzicht van alle ontwikkelingen van Givt. Omdat wij een open organisatie zijn geven we onze klanten graag inzicht in waar we nu mee bezig zijn, wat we hebben afgerond en welke zaken we in de nabije toekomst gaan oppakken.

Tot slot horen wij heel graag wat beter kan, of welk onderdeel je eventuel mist. Onder deze pagina vindt je hiervoor een feedback-formulier.

De volgende demonstratie over de ontwikkelingen binnen Givt begint over

0Weken0Dagen0Uren

Volg wat wij met alle feedback doen

Wij geven om geven. Daarom willen we het voor iedereen mogelijk maken om te kunnen bijdragen, op een gemakkelijke en persoonlijke manier, omdat technologie in dienst moet staan van het leven en niet andersom.

Daarbij geloven we bij Givt in samenwerken. Wij zijn ervan overtuigd dat we alleen een goede service kunnen realiseren door intensief samen te werken met onze klanten en gebruikers. We streven naar een duurzame samenwerking op basis van gelijkheid. Zo kunnen wij de behoeften van collecterende organisaties, veel beter begrijpen en omzetten in nieuwe producten en diensten.

Daarom is jouw feedback zo waardevol.

Korte oplevertijden

Wij werken in periodes van twee weken. We kiezen bewust voor een korte periode omdat dit ons dwingt het belangrijkste eerst te doen. En om dit natuurlijk af te krijgen. Nieuwsgierig?

Demonstratie van onze ontwikkelingen; kijk je mee?

Als de sprint afloopt, gebruiken wij een demo (demonstratie) om te laten zien wat wij in die twee weken denken, overleggen en zwoegen hebben bereikt. Een spannend moment waarin wij graag willen weten wat iedereen ervan vindt. Klanten en gebruikers hebben er tenslotte om gevraagd.

Graag toetsen we dit ook aan jouw verwachtingen. Zijn we misschien iets vergeten? Kan het misschien nog beter?

Meld je aan!

Daarom denken wij dat het niet alleen leuk maar ook zinvol is om jullie gelegenheid te geven bij deze demo aanwezig te zijn. Dit doen wij om de twee weken op vrijdag. Je bent van harte welkom bij ons op kantoor in Lelystad of Kortrijk. Meedoen via Skype mag ook. Laat via het contactformulier weten dat je er graag bij bent en wij zullen contact met je opnemen.

To do

Meerdere gebruikers onder 1 account
Uitbetalen aan versch. IBAN per organisatie
Doel meegeven aan collecte

In progress

Ondersteuning van collectebussen langs de deur
Dashboard ook mobiel mogelijk maken
Geven met Givt via een website
Geven aan radio en tv door middel van geluid

Done

Meerdere collectes 2.0
Gebruikersgegevens wijzigbaar vanuit de app
Eerste pilots in het Verenigd Koninkrijk
Inloggen met fingerprint/ Touch ID of Face ID
Voorkeursbedragen wijzigen
Integratie in de Kerkdienst gemist app
Nieuwe geef-flow zonder bluetooth in de basis
Lancering Givt 2.0
Geven met QR-code
Ondersteuning van meerdere collectes
Overzicht giften voor jaaropgaaf belastingdienst
Ondersteuning van straatmuzikanten
Ondersteuning kleine goede doelen

Heb je een opmerking, tip of gewoon een goed idee? Dan willen wij dat graag weten!

Schroom niet en vul het formulier hiernaast in. Wij verzamelen de beste ideeën en werken die uit zodat niet wij, maar de gebruikers bepalen wat het product doet en kan. Zodat wij het mogelijk kunnen maken om voor iedereen gewoon te blijven geven.

Feedback formulier