Ontwikkelingen van Givt

Hieronder vindt u een overzicht van alle ontwikkelingen van Givt. Omdat wij een open organisatie zijn geven we onze klanten graag inzicht in waar we nu mee bezig zijn, wat we hebben afgerond en welke zaken we in de nabije toekomst gaan oppakken.

Tot slot horen wij heel graag wat beter kan, of welk onderdeel u als klant mist. Onder deze pagina vindt u hiervoor een feedback-formulier.

November 2018

We blazen gelijk af met een hoogtepunt! Op 2 november 2018 telde Givt 10.000 Givters en 200 kerken. Ondertussen zijn we alweer 3 weken verder en zijn we flink aan het groeien. De teller staat op 215 kerken en bijna 11.500 Givters. Daarnaast komen er ook steeds meer stichtingen en artiesten bij.  Op www.givtapp.net/waar kun je precies bijhouden welke partijen zich al aangesloten hebben bij Givt. Maar ondanks dat we flink aan het groeien zijn, hebben we nog steeds een tekort. We verwachten eind volgend jaar break-even te draaien en op korte termijn €10.000,- inkomsten per maand te ontvangen. Hiervoor is het wel nodig dat alle kerken die we bezoeken sneller de keuze maken om met Givt van start te gaan.

Daarnaast zijn we druk bezig met de nieuwe investeringsronde voor de uitbreiding naar Engeland en stichtingen. We zijn zelf super enthousiast over de nieuwe plannen die we ontwikkeld hebben. We zijn ervan overtuigd dat we echt iets extra’s kunnen toevoegen aan de huidige manier van geven en dat we ook de jongeren weer aan het geven kunnen krijgen. De komende tijd zullen we hartstikke veel werk verzetten om onze plannen zodanig uit te werken dat we daar de juiste investeerder bij gaan vinden.

De volgende demonstratie over de ontwikkelingen binnen Givt begint over

0Weken0Dagen0Uren

Volg wat wij met alle feedback doen

Wij geven om geven. Daarom willen we het voor iedereen mogelijk maken om te kunnen bijdragen, op een gemakkelijke en persoonlijke manier, omdat technologie in dienst moet staan van het leven en niet andersom.

Daarbij geloven we bij Givt in samenwerken. Wij zijn ervan overtuigd dat we alleen een goede service kunnen realiseren door intensief samen te werken met onze klanten en gebruikers. We streven naar een duurzame samenwerking op basis van gelijkheid. Zo kunnen wij de behoeften van collecterende organisaties, veel beter begrijpen en omzetten in nieuwe producten en diensten.

Daarom is uw feedback zo waardevol.

Korte oplevertijden

Wij werken in periodes van twee weken. We kiezen bewust voor een korte periode omdat dit ons dwingt het belangrijkste eerst te doen. En om dit natuurlijk af te krijgen. Nieuwsgierig?

Demonstratie van onze ontwikkelingen; kijkt u mee?

Als de sprint afloopt, gebruiken wij een demo (demonstratie) om te laten zien wat wij in die twee weken denken, overleggen en zwoegen hebben bereikt. Een spannend moment waarin wij graag willen weten wat iedereen ervan vindt. Klanten en gebruikers hebben er tenslotte om gevraagd. Graag toetsen we dit ook aan uw verwachtingen. Zijn we misschien iets vergeten? Bent u iets vergeten? Kan het misschien nog beter?

Meld je aan!

Daarom denken wij dat het niet alleen leuk maar ook zinvol is om jullie gelegenheid te geven bij deze demo aanwezig te zijn. Dit doen wij om de twee weken op vrijdag. U bent van harte welkom bij ons op kantoor in Lelystad of Kortrijk. Meedoen via Skype mag ook. Laat via het contactformulier weten dat u er graag bij bent en we nemen contact met u op.

To do

Meerdere gebruikers onder 1 account
Uitbetalen aan versch. IBAN per organisatie
Meerdere collectes 2.0
Doel meegeven aan collecte

In progress

Ondersteuning van collectebussen langs de deur
Dashboard ook mobiel mogelijk maken
Geven met Givt via een website
Geven aan radio en tv door middel van geluid

Done

Gebruikersgegevens wijzigbaar vanuit de app
Eerste pilots in het Verenigd Koninkrijk
Inloggen met fingerprint/ Touch ID of Face ID
Voorkeursbedragen wijzigen
Integratie in de Kerkdienst gemist app
Nieuwe geef-flow zonder bluetooth in de basis
Lancering Givt 2.0
Geven met QR-code
Ondersteuning van meerdere collectes
Overzicht giften voor jaaropgaaf belastingdienst
Ondersteuning van straatmuzikanten
Ondersteuning kleine stichtingen

Heb je een opmerking, tip of gewoon een goed idee? Dan willen wij dat graag weten!

Schroom niet en vul het formulier hiernaast in. Wij verzamelen de beste ideeën en werken die uit zodat niet wij, maar de gebruikers bepalen wat het product doet en kan. Zodat wij het mogelijk kunnen maken om voor iedereen gewoon te blijven geven.

Feedback formulier