Waar kan ik me aanmelden voor een Givt-webinar?

Leuk dat je interesse hebt! Tijdens een webinar kunnen we al je vragen over Givt behandelen. Daarnaast demonstreren we het gebruik van Givt en vertellen we je over de verschillende mogelijkheden om Givt in te zetten. 

We hebben twee verschillende webinars: één voor als je nieuw bent en nog geen gebruik maakt van Givt en één voor als je wel al gebruik maakt van Givt. In die laatste, behandelen we vragen over het Givt-dashboard en laten we zien op welke manieren Givt in te zetten is. 

Aanmelden doe je op deze pagina. Hopelijk zien we je daar!

 

Hoe veilig is het gebruik van Givt?

Givt hecht grote waarde aan veiligheid. We zijn ons ervan bewust dat onze dienstverlenende rol tussen donateurs en collecterende organisaties gebaseerd is op vertrouwen.

Een belangrijk deel van geven met Givt is dat een donateur anoniem blijft voor de collecterende organisatie. Om dit te waarborgen zullen wij nooit gegevens doorverkopen en zullen de verzamelde gegevens alleen intern gebruikt worden om een optimale service te kunnen bieden.

De transacties worden afgehandeld door SlimPay; een bank gespecialiseerd in de behandeling van machtigingen. SlimPay staat onder toezicht van meerdere nationale banken in Europa, waaronder De Nederlandse Bank (DNB).

Bij het installeren van de Givt-app, machtigt de gebruiker tot het incasseren van de donaties die er met de app gedaan worden. Het is goed om te benadrukken dat er geen transacties plaatsvinden tijdens het geven met Givt. De transacties vinden achteraf plaats door middel van een automatische incasso. Aangezien deze achteraf te herroepen zijn, is het volledig veilig en ongevoelig voor fraude.

Organisaties kunnen inloggen op het Givt-dashboard. Dit geeft een overzicht van alle financiële transacties, vanaf het moment van geven tot aan de volledige verwerking van de betaling. Zo is elk bedrag van begin tot eind te volgen.

Lees meer over de manier waarop wij omgaan met jouw persoonsgegevens en hoe wij de veiligheid omtrent alle transacties waarborgen. 

 

Waar vind ik de algemene voorwaarden en de privacyverklaring?

In de Givt-app
In de Givt-app kun je de algemene voorwaarden en privacyverklaring terugvinden bij de veelgestelde vragen. Je opent de veelgestelde vragen door rechtsboven in het ‘Kies een bedrag’ scherm op het vraagteken te drukken.

Op onze website
Daarnaast kun je ze vinden op onze website: in de footer rechtsonder, onder het kopje ‘Overig’. Klik hier om naar de algemene voorwaarden te gaan of klik hier om naar de privacyverklaring te gaan.