Hoe kan ik zelf QR-codes downloaden via het dashboard?

Dat doe je in een paar stappen. Log in op het dashboard en ga binnen het menu naar ‘QR-code’.

Stap 1: Kies je type QR-code: een algemene QR-code of een specifieke. De algemene QR-code zet je in voor verschillende uitingen waarmee je gevers de mogelijkheid biedt te doneren aan jouw organisatie. Een specifieke QR-code geef je een specifieke bestemming, bijvoorbeeld de naam van een bepaalde actie die tijdelijk loopt. 

Stap 2: Wanneer je een algemene QR-code gekozen hebt, wordt die direct al gedownload. Voor een specifieke QR-code moet je nu eerst nog de naam van de bestemming(en) invullen. Je kan er gelijk meerdere aanmaken. Na het invullen druk je op ‘Volgende’ waarna ze automatisch worden gedownload.

Wat kan ik met het dashboard?

Inzicht
Met het dashboard kun je inzicht krijgen in de status van de ontvangen giften en deze ook beheren. Je hebt geen inzicht in wie er geven en hoeveel zij geven. Je hebt wel inzicht in statistieken om jouw gevers beter te leren begrijpen.

Al het geld dat aan jou is gedoneerd, is op het Givt-dashboard te volgen vanaf het moment van geven tot aan de volledige verwerking van de gift.

QR-codes
Je kunt ook zelf QR-codes downloaden via het dashboard. Dit is geheel kosteloos en een goede manier om donaties aan een specifiek doel te stimuleren.

Lees meer op givtapp.net/dashboard of meld je aan voor ons webinar waarin we uitgebreid de tijd nemen om al jouw vragen over het Givt-dashboard te behandelen.