Waar kan ik me aanmelden voor een Givt-webinar?

Leuk dat je interesse hebt! Tijdens een webinar kunnen we al je vragen over Givt inbrengen. Daarnaast demonstreren we het gebruik van Givt en vertellen we je over de verschillende mogelijkheden om Givt in te zetten. 

We hebben twee verschillende webinars: één voor als je nieuw bent en nog geen gebruik maakt van Givt en één voor als je wel al gebruik maakt van Givt. In het laatstgenoemde webinar behandelen we vragen over het Givt-dashboard en laten we zien op welke manieren Givt in te zetten is. 

Aanmelden doe je op deze pagina. Hopelijk zien we je daar!

 

Ik wil collecteren met Givt. Waar moet ik beginnen?

Givt is altijd op zoek naar nieuwe partners die digitaal willen collecteren met ons product. Wij geloven in goede communicatie en maken graag een afspraak met je. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen wij het beste de behoeftes van de organisatie in kaart brengen en een basis van vertrouwen leggen.

Vul het contactformulier in en maak direct een belafspraak. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook altijd bereiken via +31 320 320 117 of info[ at ]givtapp.net.

Op onze pagina voor collecterende organisaties is meer informatie te vinden.

Wat zijn de waarden van Givt?

Onze droom is dat iedereen gewoon kan blijven geven.

Wij geven om geven. Daarom willen we iedereen in de gelegenheid stellen om te kunnen bijdragen. Op een makkelijke en persoonlijke manier, omdat technologie in dienst moet staan van de mens en niet andersom.

– Geven is fundamenteel anders dan betalen. Met geven geef je niet alleen geld, je laat ook zien wat je belangrijk vindt en waar je je voor wil inzetten. Wij vinden het logisch dat de oplossing voor geven zonder contant geld er anders uitziet dan die voor het doen van een betaling.

– Bij het maken van Givt vertrekken we vanuit de wensen van de gever. Natuurlijk houden we ook rekening met collecterende organisaties, maar ons uitgangspunt is dat we het beste product krijgen door de wensen van de gever centraal stellen. En dat als deze wensen serieus genomen worden, mensen gemakkelijker en meer zullen geven.

Achter Givt zit een team van specialisten, verdeeld over Nederland, België en Engeland, die zich allemaal bezig houden met de ontwikkeling en verbetering van Givt. Bij elke keuze staat het gebruikersgemak centraal. Lees meer over ons.

De serie ‘Het Givt DNA’ geeft ons een mooie gelegenheid om uit te leggen wie we zijn, wat we doen en waarom we handelen zoals we dat doen. Kortom, wat is het DNA van Givt. Lees de serie “Het Givt DNA”.

Hoe werkt het praktisch?

Om digitaal te kunnen collecteren met Givt zijn er maar twee dingen nodig:

  1. De collecterende organisatie heeft de keuze gemaakt om Givt te gaan gebruiken en heeft de bijbehorende stappen doorlopen.
  2. Gebruikers (gevers) hebben de Givt-app op hun smartphone geïnstalleerd en registreren zich eenmalig. De Givt-app is gratis te downloaden in de App Store en in Google Play.

Organisaties: Laat ons weten dat jullie Givt willen inzetten. Wij zorgen ervoor dat jullie in de app te vinden zijn en dat we samen de benodigde stappen doorlopen om het gecollecteerde geld aan jullie over te kunnen maken. Ook hebben we contact over het hoe en waar inzetten van Givt en kunnen we advies geven.

App gebruikers: Openen de app, selecteren het bedrag dat ze willen geven en kiezen vervolgens de manier van geven:
– Aan een collectemiddel (collectebus, -zak -of mand)
– Via een QR-code
– Een doel uit de lijst selecteren
– Of geven op locatie

Het gekozen bedrag wordt opgeslagen, van hun bankrekening afgeschreven en aan de collecterende organisatie overgemaakt. 

Dashboard: Het gekozen bedrag wordt van de bankrekening van de gebruiker afgeschreven en overgemaakt naar de bankrekening van de collecterende organisatie. Via het online dashboard is precies te zien hoeveel geld er tijdens elke collecte is opgehaald.

Wat kost Givt?

De Givt-app is gratis te downloaden in de App Store en in Google Play.

We hebben tijdens de ontwikkelingsfase samen met organisaties gezocht naar een kostenmodel dat past voor alle partijen. Wat deze eenmalige opstartkosten zijn, verschilt per type organisatie. Buiten kijf staat dat de lopende kosten pas ingaan op het moment van gebruik.

De lopende kosten die betaald worden zijn opgebouwd uit twee delen, het ene deel dat aan Givt betaald wordt voor de Givt-service en het andere deel dat betaald wordt aan SlimPay voor het verwerken van de transacties.

Ben je betrokken bij een collecterende organisatie en wil je graag meer informatie? Laat dan op deze pagina je gegevens achter, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Op onze pagina voor collecterende organisaties vind je meer informatie voor organisaties.