Wat is Givt eigenlijk?

Geven met je smartphone
Givt is dé oplossing voor het meedoen aan de collecte zonder contant geld. Iedereen heeft een smartphone, met de Givt-app gebruik je deze tijdens de collecte om heel makkelijk een bedrag te geven. De Givt-app vind je gratis in de App Store en in Google Play.

Persoonlijk en bewust
Het geven van geld is niet zomaar een financiële transactie, het is vaak een persoonlijk en bewust moment. Vandaar dat wij de Givt-app zo ontwikkelen dat het net zo natuurlijk aanvoelt als het geven van contant geld.

Waarom ‘Givt’?
De naam Givt is gekozen omdat het zowel om ‘giving’ gaat, alsook om de ‘gift’ op zich. We zochten naar een moderne en compacte naam, die vriendelijk en speels oogt.

Als je goed naar het logo kijkt, zie je dat het groene balkje met de letter ‘v’ samen een collectezak vormen, wat een idee geeft van de functie van de app. Het geven aan de collectezak geeft de roots van onze app aan. Hier is in 2016 de ontwikkeling begonnen. Inmiddels kan Givt op velerlei manieren ingezet worden. 

Achter Givt zit een team van specialisten, verdeeld over Nederland, België en Engeland, die allemaal actief bezig zijn met de ontwikkeling en verbetering van Givt.