Wat kan ik allemaal met Givt?

Givt staat niet stil, maar blijft zich ontwikkelen. We hebben het mogelijk gemaakt om in de kerk, tijdens evenementen en aan (straat)artiesten te geven zonder contant geld. Givt biedt een heleboel opties om te collecteren. Hieronder een aantal voorbeelden van hoe jullie Givt kunnen inzetten.

Website: Jullie website is een belangrijk onderdeel van jullie organisatie. Geef ook hier mensen de mogelijkheid om jullie te steunen. Bezoekers die de Givt-app al hebben, kunnen de QR-code direct scannen. Mensen die de app nog niet hebben, kunnen makkelijk via de geefknop een eerste gift doen.

Acties: Collecteren jullie ook voor doelen buiten de collectes om? Maak dan een QR-code aan op het dashboard. De QR-code kan de naam krijgen van de actie. Op deze manier kunnen jullie op het dashboard eenvoudig zien hoeveel elke actie heeft opgebracht. Je kunt de QR-code overal inzetten denk bijvoorbeeld aan nieuwsbrieven, posters en flyers.

Evenementen: Heb je iets te vieren? Of organiseer je een evenement? Ervaar dan de kracht van samen geven met de Flash Givt. Geven wordt nou eenmaal specialer als dit samen gebeurt. Ook benieuwd naar hoe het werkt? Bekijk het hier. 

Collecte: Deur-aan-deur, in de kerk en op straat. Givt wordt ingezet tijdens de gebruikelijke collectemomenten. Dit kan zowel met een zender in het collectemiddel als met een QR-code op je flyer.

Thuis op de bank: In de Givt-app kun je de lijst vinden van alle organisaties die Givt gebruiken. Hierdoor is het mogelijk om vanaf elke locatie te geven aan het doel dat jij wilt. 

Givt zit middenin de ontwikkeling van een slimme geefassistent die ervoor wil zorgen dat de gebruikers van de Givt-app structureel en nog beter aangesloten op hun wensen, aan hun favoriete goede doelen kunnen geven. Wil je hier meer over weten? Maak dan een belafspraak of meld je aan voor het ontvangen van onze nieuwsbrief waarin wij graag meer over deze ontwikkelingen delen.