Wat zijn de waarden van Givt?

Onze droom is dat iedereen gewoon kan blijven geven.

Wij geven om geven. Daarom willen we iedereen in de gelegenheid stellen om te kunnen bijdragen. Op een makkelijke en persoonlijke manier, omdat technologie in dienst moet staan van de mens en niet andersom.

– Geven is fundamenteel anders dan betalen. Met geven geef je niet alleen geld, je laat ook zien wat je belangrijk vindt en waar je je voor wil inzetten. Wij vinden het logisch dat de oplossing voor geven zonder contant geld er anders uitziet dan die voor het doen van een betaling.

– Bij het maken van Givt vertrekken we vanuit de wensen van de gever. Natuurlijk houden we ook rekening met collecterende organisaties, maar ons uitgangspunt is dat we het beste product krijgen door de wensen van de gever centraal stellen. En dat als deze wensen serieus genomen worden, mensen gemakkelijker en meer zullen geven.

Achter Givt zit een team van specialisten, verdeeld over Nederland, België en Engeland, die zich allemaal bezig houden met de ontwikkeling en verbetering van Givt. Bij elke keuze staat het gebruikersgemak centraal. Lees meer over ons.

De serie ‘Het Givt DNA’ geeft ons een mooie gelegenheid om uit te leggen wie we zijn, wat we doen en waarom we handelen zoals we dat doen. Kortom, wat is het DNA van Givt. Lees de serie “Het Givt DNA”.