Veelgestelde vragen

Hoe gebruik ik Givt?

Wat is Givt eigenlijk?

Geven met je smartphone
Givt is dé oplossing voor het meedoen aan de collecte zonder contant geld. Iedereen heeft een smartphone, met de Givt-app gebruik je deze tijdens de collecte heel makkelijk om een bedrag te geven. De Givt-app vind je gratis in de App Store en in Google Play.

Persoonlijk en bewust
Het geven van geld is niet zomaar een financiële transactie, het is vaak een persoonlijk en bewust moment. Vandaar dat wij de Givt-app zo ontwikkelen dat het net zo natuurlijk aanvoelt als het geven van contant geld.

Waarom ‘Givt’?
De naam Givt is gekozen omdat het zowel om ‘giving’ gaat, alsook om de ‘gift’ op zich. We zochten naar een moderne en compacte naam, die vriendelijk en speels oogt. Als je goed naar het logo kijkt, zie je dat het groene balkje met de letter ‘v’ samen een collectezak vormen, wat een idee geeft van de functie van de app.

Nederland en België
Achter Givt zit een team van specialisten, verdeeld over Nederland, België en Engeland, die allemaal actief bezig zijn met de ontwikkeling en verbetering van Givt.

Hoe werkt Givt?

Heel makkelijk
Download de Givt-app in de App Store of in Google Play. Registreer jezelf eenmalig als gebruiker door je gegevens in te vullen. Vervolgens werkt het net zo makkelijk als het geven van contant geld.

Open de app, selecteer het bedrag dat je wilt geven en scan een QR-code, beweeg je telefoon langs een collectemiddel of selecteer een doel uit een lijst. Het gekozen bedrag wordt opgeslagen, van je bankrekening afgeschreven en aan de collecterende organisatie overgemaakt. Kijk voor meer uitleg op deze pagina.

Wanneer je Givt gaat gebruiken is het belangrijk dat je verbinding met internet hebt. Geen verbinding?
Wanneer je op het moment van geven geen internetverbinding hebt, wordt de opdracht op een later moment bij het heropenen van de app verstuurd. Bijvoorbeeld als je thuis bent en weer gebruik maakt van WiFi.

Is mijn telefoon geschikt om gebruik te maken van Givt?

De app werkt als je telefoon voldoet aan de volgende systeemversie:
– iOS: Vanaf versie 7 (vanaf iPhone 4S)
– Android: Vanaf versie 5.1

Gebruik je een Windows Phone? Die ondersteunen we helaas niet.

Wanneer je Givt gaat gebruiken is het belangrijk dat je verbinding met internet hebt en dat bluetooth ingeschakeld is.

Wanneer je op het moment van geven geen internetverbinding hebt, wordt de opdracht op een later moment bij het heropenen van de app verstuurd. Bijvoorbeeld als je thuis bent en weer gebruik maakt van WiFi.

Hoe geef ik met Givt?

Heel eenvoudig. Eenmaal geregistreerd bij Givt, hoef je alleen de app te openen, een bedrag te kiezen en vervolgens scan je een QR-code, beweeg je je telefoon langs een collectemiddel of selecteer je een doel uit een lijst. Kijk voor meer uitleg op deze pagina.

Hoe kan ik geven aan meerdere collectes?

Zijn er meerdere collectes in één dienst? Ook dan kan je geven in één vlotte beweging.

Door op de ‘Collecte toevoegen’-knop te drukken, kun je tot drie collectes activeren. Bij iedere collecte kun je een zelfgekozen bedrag invoeren. Klik op de collecte die je wilt aanpassen en vul een bedrag in of maak gebruik van de voorkeursbedragen. Het verwijderen van een collecte doe je door te drukken op het min-teken, rechts van het bedrag.

De verschillende collectedoelen worden onderscheiden door nummer 1, 2 of 3. Jouw kerk weet welk collectenummer overeenkomt met welk collectedoel.

Al bij de eerste collectezak of -mand waar je aan geeft, worden alle giften verstuurd. In het giften-overzicht kun je al je giften terugvinden.

Wil je toch een collecte overslaan? Laat dan die collecte open (€ 0,00) of verwijder deze door te drukken op het min-teken, rechts van het bedrag.

Bekijk onderstaande video voor de uitleg van onze collega’s Nico en Maarten.

Waarom moet bluetooth ingeschakeld zijn tijdens het geven aan een collectemiddel?

Je telefoon pikt het bluetooth signaal op van de zender die in het collectemiddel zit. 

Het gaat hierbij om een eenrichtingsverkeer en er hoeft dus geen verbinding te worden gemaakt, zoals je dat misschien gewend bent bij een bluetooth carkit of headset. Het is een veilige en makkelijke manier voor de telefoon om te weten welk collectemiddel het is. Op het moment dat de zender dichtbij is en het signaal door je telefoon wordt opgepikt, is je Givt gelukt.

Waarom heeft Givt mijn locatiegegevens nodig?

Wanneer je een Android telefoon gebruikt, kan de Givt-app de zender in het collectemiddel alleen detecteren wanneer jouw locatiegegevens bekend zijn. Om met Givt te kunnen geven, heeft Givt dus jouw locatiegegevens nodig. Jouw locatiegegevens worden nooit naar de servers verstuurd.

Vragen van organisaties

Wat kan ik allemaal met Givt?

Givt staat niet stil, maar blijft zich ontwikkelen. We hebben het mogelijk gemaakt om in de kerk, tijdens evenementen en aan (straat)artiesten te geven zonder contant geld. Givt biedt een heleboel opties om te collecteren. Hieronder een aantal voorbeelden van hoe jullie Givt kunnen inzetten.

Collecte: Deur-aan-deur, in de kerk en op straat. Givt wordt ingezet tijdens de gebruikelijke collectemomenten. Dit kan zowel met een zender in het collectemiddel als met een QR-code.

Website: Jullie website is een belangrijk onderdeel van jullie organisatie. Geef ook hier mensen de mogelijkheid om jullie te steunen. Bezoekers die de Givt-app al hebben, kunnen de QR-code direct scannen. Mensen die de app nog niet hebben, kunnen makkelijk via de geefknop een eerste gift doen.

Acties: Collecteren jullie ook voor doelen buiten de collectes om? Maak dan een QR-code aan op het dashboard. De QR-code kan de naam krijgen van de actie. Op deze manier kunnen jullie op het dashboard eenvoudig zien hoeveel elke actie heeft opgebracht. Je kunt de QR-code overal inzetten denk bijvoorbeeld aan nieuwsbrieven, posters en flyers.

Evenementen: Hebben jullie iets te vieren? Of organiseren jullie een evenement? Ervaar dan de kracht van samen geven met de Flash Givt. Geven wordt nou eenmaal specialer als dit samen gebeurt. Ook benieuwd naar hoe het werkt? Bekijk het hier.

Op de bank: De Givt-app biedt een overzicht van alle organisaties die Givt gebruiken hierdoor is het mogelijk om vanaf elke locatie te geven. Denk bijvoorbeeld aan het thuis bekijken van een kerkdienst. Gebruikers van de Givt-app kunnen gewoon meedoen met het collectemoment.

Hoe werkt het praktisch?

Om digitaal te kunnen collecteren met Givt zijn er twee dingen nodig:
– De collecterende organisatie heeft de keuze gemaakt om Givt te gaan gebruiken en de bijbehorende stappen doorlopen.
– Gebruikers hebben de Givt-app op hun smartphone geïnstalleerd.

Organisaties: Laat ons weten dat jullie Givt willen inzetten. Wij zorgen ervoor dat jullie in de app te vinden zijn en dat we samen de benodigde stappen doorlopen om het gecollecteerde geld aan jullie over te kunnen maken. Ook hebben we contact over het hoe en waar inzetten van Givt en kunnen we advies geven.

App gebruikers: De gebruikers van de app openen de app, selecteren het bedrag dat ze willen geven en scannen een QR-code, bewegen hun telefoon langs een collectemiddel of selecteren een doel uit een lijst. Het gekozen bedrag wordt opgeslagen, van hun bankrekening afgeschreven en aan de collecterende organisatie overgemaakt. De Givt-app is gratis te downloaden in de App Store en in Google Play.

Dashboard: Het gekozen bedrag wordt van de bankrekening van de gebruiker afgeschreven en overgemaakt naar de bankrekening van de collecterende organisatie. Via het online dashboard is precies te zien hoeveel geld er tijdens elke collecte is opgehaald.

Welke organisaties maken al gebruik van Givt?

Ruim 1500 organisaties hebben al gekozen voor Givt. Elke maand komen er tientallen bij en dat maakt ons de meest gebruikte oplossing voor digitaal collecteren.

Steeds meer goede doelen kiezen voor Givt om ook hun gevers de mogelijkheid te bieden om digitaal te geven. Zo was het op evenementen zoals Welcome to the Village en de Pinksterconferentie Opwekking al mogelijk om te geven met Givt.

De eerste artiesten zijn inmiddels ook aangesloten!

Neem voor een volledig overzicht van alle organisaties die Givt gebruiken een kijkje op deze pagina.

Hoe veilig is het gebruik van Givt?

Givt hecht grote waarde aan veiligheid. We zijn ons ervan bewust dat onze dienstverlenende rol tussen donateurs en collecterende organisaties gebaseerd is op vertrouwen.

Een belangrijk deel van geven met Givt is dat een donateur anoniem blijft voor de collecterende organisatie. Om dit te waarborgen zullen wij nooit gegevens doorverkopen en zullen de verzamelde gegevens alleen intern gebruikt worden om een optimale service te kunnen bieden.

De transacties worden afgehandeld door SlimPay; een bank gespecialiseerd in de behandeling van machtigingen. SlimPay staat onder toezicht staat van meerdere nationale banken in Europa, waaronder De Nederlandse Bank (DNB).

Bij het installeren van de Givt-app machtigt de gebruiker tot het incasseren van de donaties die er met de app gedaan worden. Het is goed om te benadrukken dat er geen transacties plaatsvinden tijdens het geven met Givt. De transacties vinden achteraf plaats door middel van een automatische incasso. Aangezien deze achteraf te herroepen zijn, is het volledig veilig en ongevoelig voor fraude.

Organisaties kunnen inloggen op het Givt-dashboard. Dit geeft een overzicht van alle financiële transacties, vanaf het moment van geven tot aan de volledige verwerking van de betaling. Zo is elk bedrag van begin tot eind te volgen.

Wat zijn de kosten?

De Givt-app is gratis te downloaden in de App Store en in Google Play.

Aan het gebruik van Givt voor collecterende organisaties zijn uiteraard wel kosten verbonden. Deze kosten bestaan uit eenmalige opstartkosten en kosten als er gegeven wordt. Deze kosten als er gegeven wordt bestaan uit de service fee van Givt en de bankkosten.

Hoe jullie kostenplaatje er precies uitziet weten we natuurlijk nog niet. Eén van onze collega’s komt graag langs om dit te bespreken. We kunnen alvast verklappen dat de kosten voor Givt lager zijn dan die van bestaande oplossingen, zoals het gebruik van machtigingskaarten.

Onder aan de streep is er geen enkele organisatie waar Givt geen groei in opbrengsten betekent.

Maak hier een belafspraak.

Wat zijn de waarden van Givt?

Onze droom is dat Iedereen gewoon kan blijven geven.

Wij geven om geven. Daarom willen we iedereen in de gelegenheid stellen om te kunnen bijdragen. Op een makkelijke en persoonlijke manier, omdat technologie in dienst moet staan van het leven en niet andersom.

Alles wat we doen, doen we vanuit het geloof in twee dingen:

– Geven is fundamenteel anders dan betalen. Met geven geef je niet alleen geld, je laat ook zien wat je belangrijk vindt en waar je je voor wil inzetten. Wij vinden het logisch dat de oplossing voor geven zonder contant geld er anders uitziet dan die voor betalen.

– Bij het maken van Givt vertrekken we vanuit de wensen van de gever. Natuurlijk houden we ook rekening met collecterende organisaties, maar ons uitgangspunt is dat we het beste product krijgen door de wensen van de gever centraal stellen. En dat als deze wensen serieus genomen worden, mensen gemakkelijker en meer zullen geven.

Achter Givt zit een team van specialisten, verdeeld over Nederland, België en Engeland, die zich allemaal bezig houden met de ontwikkeling en verbetering van Givt. Bij elke keuze staat het gebruikersgemak centraal. Lees meer over ons.

Wat kan ik met het dashboard?

Met het dashboard kun je inzicht krijgen in de status van de ontvangen giften en deze ook beheren. Je hebt geen inzicht in wie er geven en hoeveel zij geven.

Je hebt wel inzicht in statistieken om jouw gevers beter te leren begrijpen.

Het geld dat tijdens de collectes wordt gegeven, is op het Givt-dashboard te volgen vanaf het moment van geven tot aan de volledige verwerking van de gift.

Je kan ook zelf QR-codes downloaden via het dashboard. Dit is geheel kosteloos en een goede manier om donaties aan een specifiek doel te stimuleren.

Lees meer op givtapp.net/dashboard

Mijn giften

Waar kan ik het overzicht van mijn giften bekijken?

In het menu van de app kan je bij ‘Giften’ je overzicht terugvinden.

Door de gekleurde bedragen zie je direct wat de status is: toegezegd, verwerkt, geannuleerd of geweigerd.

Hoe lang duurt het voor mijn gift wordt afgeschreven?

Je gift wordt binnen twee werkdagen van je bankrekening afgeschreven.

Hoe wordt mijn anonimiteit gewaarborgd door Givt?

Givt draagt er zorg voor dat de ontvangende partij nooit terug zal kunnen zien van wie de gift afkomstig is en dat jij als gebruiker dus anoniem kan geven met Givt. Enkel de totaalbedragen zullen worden gedeeld met de ontvangende partij. Gegevens van jou als gebruiker zullen ook nooit doorverkocht worden aan derden, deze worden alleen ingezet om het voor jou makkelijker te maken om te geven en om op een manier betrokken te zijn bij de goede doelen zoals jij dat prettig vindt.

Wil je hier meer over lezen? Lees dan onze privacyverklaring.

Wat kan ik minimaal/maximaal geven?

Je stelt in de Givt-app zelf een maximum geefbedrag in, dit kan je te allen tijde wijzigen. Om je instellingen te kunnen wijzigen moet je wel even inloggen.

Je bepaalt zelf wat je minimum én maximum bedrag is. Het minimumbedrag dat je met de Givt-app kunt geven is € 0,50 en het maximumbedrag gaat tot € 99999. Mocht je een hoger bedrag willen geven, raden we je aan om het bedrag te splitsen en twee keer gebruik te maken van de Givt-app. Geen probleem dus!

Hoe wordt mijn gift afgeschreven?

Tijdens de registratie in de Givt-app machtig je als gebruiker tot het incasseren van alle giften die je in de app doet. De transacties worden afgehandeld door SlimPay; een partij die gespecialiseerd is in de behandeling van machtigingen.

Er vinden geen afschrijvingen plaats tijdens het geven met Givt, dit gebeurt achteraf door middel van een automatische incasso. Op je bankafschrift zal je zien dat je gift afgeschreven is door Givt B.V. Alle automatische incasso’s zijn achteraf via je eigen bank te herroepen.

Kan ik mijn giften herroepen?

Binnen het eerste kwartier kan je via het giftenoverzicht je gift annuleren door naar links te swipen (vegen). Dit is enkel mogelijk binnen de eerste 15 minuten na het geven en deze manier van herroepen is kosteloos. Let op: dit kan alleen als je je registratie in de Givt-app hebt voltooid.

Je kan je giften ook op een later moment herroepen. Er vinden geen overschrijvingen plaats tijdens het geven met Givt, dit gebeurt achteraf door middel van een automatische incasso. Alle automatische incasso’s zijn achteraf via je eigen bank te herroepen. Het herroepen van deze giften brengt wel storneringskosten met zich mee voor de organisatie waaraan je gegeven hebt.

Mijn Givt-account

Waarom moet ik mij registreren?

Om gebruik te kunnen maken van de Givt-app, moet je je eerst registreren. Tijdens de registratie in de Givt-app machtig je als gebruiker Givt B.V. tot het incasseren van de donaties die je in de app doet. Na registratie bewaren wij de door jou gekozen inlog- en persoonsgegevens zodat je die niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

We vinden het daarnaast erg belangrijk dat alles veilig en risicoloos verloopt. Elke gebruiker heeft daarom een persoonlijk account met een eigen wachtwoord. Om je instellingen in te zien of te wijzigen, moet je ingelogd zijn.

Waarom worden mijn persoonsgegevens vastgelegd?

Lees hieronder welke gegevens we waarvoor nodig hebben:

Adresgegevens: We hebben je adresgegevens nodig om het mandaat aan te kunnen maken, zonder deze gegevens is het mandaat niet geldig en kun je je registratie niet afronden. Welke gegevens hiervoor nodig zijn, is wettelijk bepaald.

Mobiele nummer: We gebruiken je mobiele nummer voor het versturen van een SMS-code die nodig is bij het tekenen van het mandaat. Dit wordt verzorgd door onze partner SlimPay.

Betalingsgegevens: Je betalingsgegevens hebben we nodig om je gedane gift af te kunnen schrijven.

E-mailadres: We gebruiken je e-mailadres om je Givt-account aan te maken. Je logt in met je e-mailadres en je wachtwoord.

Hierover kun je meer lezen in onze privacyverklaring.

Waarom moet ik een machtiging geven aan Givt B.V.?

De giften die je doet door gebruik te maken van de Givt-app worden achteraf afgeschreven middels een automatische incasso. Om deze incasso uit te voeren is het noodzakelijk dat je Givt toestemming geeft om dit te mogen doen.

Deze toestemming tot het incasseren van de donaties geef je tijdens het registreren in de Givt-app door een machtiging af te geven aan Givt B.V. 

Kan ik een toegangscode gebruiken om in te loggen?

Ja, in je instellingen kan je ervoor kiezen om een toegangscode te gebruiken. 

Wanneer deze instelling actief is, kan je je toegangscode in plaats van je e-mailadres en wachtwoord gebruiken om je instellingen te bereiken. Wanneer je je toegangscode vergeten bent, heb je je e-mailadres en wachtwoord nodig om een nieuwe toegangscode in te stellen.

Ik wil een ander e-mailadres gebruiken

Om je e-mailadres te wijzigen ga je in het menu van de app naar ‘Mijn gegevens’. Daar kun je op je geregistreerde e-mailadres drukken om ‘m vervolgens aan te passen. Kies daarna voor ‘Opslaan’ en het is aangepast!  

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Geen probleem, dat kan gebeuren natuurlijk.

Wanneer je je wachtwoord bent vergeten, kun je bij het inlogscherm kiezen voor ‘Wachtwoord vergeten?’. Wij sturen dan via jouw geregistreerde e-mailadres een e-mail met een link waarin je je wachtwoord kunt wijzigen. Met dat wachtwoord kun je vervolgens inloggen.

Hoe verander ik mijn wachtwoord?

Wanneer je je wachtwoord wilt wijzigen, kun je binnen het menu van de app kiezen voor ‘Mijn gegevens’. Onderaan kies je voor ‘Wachtwoord wijzigen’ en wij zullen vervolgens via je geregistreerde e-mailadres een e-mail sturen met een link waarin je jouw wachtwoord kunt wijzigen. 

Hoe wijzig ik mijn geeflimiet?

In het menu zie je de optie ‘Geeflimiet’. Pas je geeflimiet aan en kies voor ‘Opslaan’, nu is je geeflimiet aangepast!

Hoe kan ik mij afmelden voor Givt?

Dat vinden we jammer om te horen! We horen graag waarom.

Je kan je afmelden bij Givt door in je menu te kiezen voor ‘Account opzeggen’.

Ik wil ook Givt!

Wat kost Givt?

De Givt-app is helemaal gratis te downloaden in de App Store en in Google Play. Voor gebruikers zijn er dus geen kosten aan gebonden.

Voor organisaties zijn er natuurlijk wel kosten aan verbonden, wat deze kosten zijn verschilt per type organisatie. We hebben tijdens de ontwikkelingsfase samen met alle typen organisaties gezocht naar een kostenmodel dat past voor alle partijen.

De kosten die betaald worden zijn opgebouwd uit twee delen, het ene deel dat aan Givt betaald wordt voor de Givt-service en het andere deel dat betaald wordt aan SlimPay voor het verwerken van de transacties en machtigingen.

Ben je betrokken bij een collecterende instantie en wil je graag meer informatie? Laat dan op deze pagina je gegevens achter, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Op onze pagina voor collecterende organisaties vind je meer informatie voor organisaties.

Ik wil collecteren met Givt. Hoe kan ik dat doen?

Givt is altijd op zoek naar nieuwe partners die digitaal willen collecteren met ons product. Wij geloven in menselijk contact en maken graag een afspraak met je. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen wij het best de behoeftes van de organisatie in kaart brengen en een basis van vertrouwen leggen.

Vul het contactformulier in of maak direct een belafspraak. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook altijd bereiken via +31 320 320 117 of info[ at ]givtapp.net.

Op onze pagina voor collecterende instanties is meer informatie te vinden.

Ik ben benieuwd naar Givt. Hoe maak ik een belafspraak?

Veiligheid

Hoe veilig is geven met Givt?

We vinden het erg belangrijk dat alles veilig en risicoloos verloopt. Elke gebruiker heeft daarom een persoonlijk account met een eigen wachtwoord. Om je instellingen in te zien of te wijzigen, moet je ingelogd zijn.

Afhandeling transacties
De transacties worden afgehandeld door SlimPay; een partij gespecialiseerd in de behandeling van machtigingen. SlimPay staat onder toezicht van meerdere nationale banken in Europa, waaronder De Nederlandsche Bank (DNB).

Ongevoelig voor fraude
Tijdens het registreren bij Givt machtig je als gebruiker tot het incasseren van de donaties die je in de app doet. Het is goed om te benadrukken dat er geen transacties plaatsvinden tijdens het geven met Givt. De transacties vinden achteraf plaats middels een automatische incasso. Aangezien deze achteraf te herroepen zijn, is het volledig veilig en ongevoelig voor fraude.

Overzicht
Individuele gebruikers kunnen in de Givt-app een overzicht vinden van alle giften die met de Givt-app gegeven zijn. Collecterende organisaties kunnen inloggen op het Givt-dashboard. Dit geeft een overzicht van alle financiële transacties samen, vanaf het moment van geven tot aan de volledige verwerking van de betaling. Zo is elke collecte van begin tot einde te volgen. Organisaties kunnen zien hoeveel mensen gebruik hebben gemaakt van Givt maar natuurlijk niet wie dat zijn.

Hoe gaat Givt met mijn persoonsgegevens om? (AVG)

Givt voldoet volledig aan de eisen die gesteld worden vanuit de AVG-wetgeving, AVG staat voor Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Ben je benieuwd wat dat precies voor jou betekent? Het betekent dat wij zorgvuldig met jouw gegevens omgaan. Namelijk dat jij het recht hebt te weten welke gegevens we van jou bewaren, dat je het recht hebt om deze gegevens te wijzigen, het recht hebt om van ons te eisen dat wij jouw gegevens niet bewaren en dat je mag weten waarom wij je gegevens nodig hebben.

Wil je hier meer over weten, lees dan onze privacyverklaring.

Overig

Is geven met Givt ook belastingaftrekbaar?

Ja, je gift met Givt is belastingaftrekbaar indien die aan een algemeen nut beogende instelling (ANBI), een culturele ANBI of aan een sociaal belang behartigende instelling (SBBI) wordt gedaan. 

Het verzamelen van je giften voor de belastingaangifte is altijd een hele klus. Als je geeft met Givt hoeft dat niet meer. Je kan namelijk voor elk jaar een overzicht van al jouw giften die zijn gegeven met Givt downloaden. Dit overzicht kan je dan mooi gebruiken als bewijs bij je belastingaangifte. Zo gepiept, dus.

Waar vind ik de algemene voorwaarden en de privacyverklaring?

In de Givt-app

In de Givt-app kan je de algemene voorwaarden en privacyverklaring terug vinden bij de veelgestelde vragen.  Je opent de veelgestelde vragen door rechtsboven in het ‘Kies een bedrag’ scherm op het vraagteken te drukken.

Op onze website

Daarnaast kan je ze vinden op onze website: in de footer rechtsonderin, onder het kopje ‘Overig’. Klik hier om naar de algemene voorwaarden te gaan of klik hier om naar de privacyverklaring te gaan.

Waar kan ik gebruik maken van Givt?

Je kunt Givt gebruiken bij alle organisaties die bij ons zijn aangesloten. Er komen er wekelijks meer bij, check de pagina www.givtapp.net/waar-givt-gebruiken om het meest recente overzicht te bekijken.

Nog niet aangesloten?
Wanneer je als kerk of organisatie nog niet bent aangesloten bij Givt, maar er wel gebruik van wilt maken, neem dan contact met ons op via +31 320 320 117 of info[ at ]givtapp.net.

Ik wil werken bij Givt! Zijn er vacatures?

Wauw, leuk om te horen! Kijk voor onze vacatures en meer informatie hier.

Hoe kan ik geven met Givt via kerkdienstgemist.nl?

Als je via de Kerkdienst Gemist-app aan het kijken bent, kan je ook meteen geven met Givt. Onderin de pagina vind je een knop die je doorstuurt naar de Givt-app. Kies een bedrag, en klaar! Nog niet helemaal duidelijk? Bekijk dan onderstaand instructiefilmpje.