Waarom Givt?

Givt is een start-up, dus (nog) geen groot bedrijf. We werken aan een product met veel potentie, dat we als team steeds verder ontwikkelen en verbeteren. Er moet nog heel wat bedacht worden, waardoor er veel ruimte is voor creativiteit en eigen inbreng.

Werken bij ons

Doordat we werken volgens Semco-style is er sprake van een democratisch bedrijf waar iedereen meebeslist en niemand macht krijgt van bovenaf. Op de werkvloer is er veel energie en zijn de taken uitdagend en afwisselend. We werken met Scrum, in een klein en hecht team dat transparantie en openheid belangrijk vindt. Het zal niet lang duren voor je je er thuis voelt.

Wat we zoeken in een collega

Je hoeft geen expert te zijn, maar je moet wel de drive hebben om beter te worden. Je kan goed omgaan met feedback en weet hoe je dit moet geven. Je bent flexibel als het team of het product erom vraagt en durft buiten de gebaande paden te denken. Lijkt het jou wat om in een klein bedrijf een grote bijdrage te leveren? Check dan onze vacatures.
Lees meer over ons 

Lach met ons mee!

Elk team bestaat uit mensen. Mensen die samen bouwen en werken. En hoewel we serieus met ons werk omgaan, geeft een glimlach altijd een leuk effect. In dit filmpje kun je meegenieten van een glimlach tijdens ons werk. 

Vacatures

We zijn een jong en dynamisch bedrijf waar de kracht van mensen en hun talenten centraal staan.

Momenteel staat er een vacature open voor een front end developer in Kortrijk. Geef ons zeker een seintje als je interesse zou hebben.

Meer weten over werken bij Givt?

Neem contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina of bel naar +31 320 320 115.